Szerintetek is töröljem az accountom?
Játszottatok is valaha, az ő ötlete volt vagy csak te erőlteted? Lányoknál gyakori vonás, hogy mivel kevésbé versengő jellemek, mint a fiúk kompetitív játékokban rosszabbul teljesítenek, cserébe viszont rossz vesztesek. Ez nem jó alapállás egy fiúnak a kellemes időtöltéshez. Ha játszottatok, lehet hogy ilyen voltál, ha meg nem, akkor ettöl tart.
Kompetitív helyett inkább próbálkozzatok kóperatív játékokkal.
Vagy nem tetszenek neki azok a játékok, amikkel te akarsz játszani (engem sem tudnának fortnite-ba vagy lol-ba behúzni. Az sem érdekes, hogy ő előtte évekig lolozott. Én évekig játszottam css-t, de most már senki kedvéért nem kezdenék megint bele.)
Vagy rossz vagy a játékban és így elveszed tőle a játékélményt. Ebben az esetben ne versengőkkel játszatok, hanem inkább coop játékokkal. Halhatatlan példa a Portal 2 és a Borderlands.
Jolvan csak minek írja körül, miért nem mondja hogy hagyjam?? :D
Nem vagyok egy gamer csaj (vagy csak én nem látom úgy magam) de bármivel szívesen játszok (játszanék) vele. Legyen szó NFS-ről, Fortnite-ról, CS Go-ról....vagy egyéb másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!