Mi ennek a játéknak a neve?
Figyelt kérdés
Nagyon régi, számítógépre letölthető játék. Úgy emlékszem, hogy egy rongybabáról szól. Gomb szemei voltak, be volt foltozva is. Voltak különböző feladatok, logikai vagy pl meg kellett keresni különböző tárgyakat. Nem hosszú játék egy 6-7 éves is pár órán belül végigjátsza. Nem bonyolult. Nagyon régen kb 7 éves koromban játszottam vele, de nagyon szerettem. AKKOR kicsit ijesztő volt, most nem tudom milyen lehet. Kb ennyire emlekszek. Tudnátok segíteni? Ki szeretném megint próbálni :)2018. dec. 20. 19:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!