Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearts of Iron 4 DLC, Modok...

Hearts of Iron 4 DLC, Modok valaki?

Figyelt kérdés

Közel egy éve játszok a HOI4-el és és...mondojuk ki nem megvettem hanem schwartzba letöltöttem. Nagyon szeretem és sokat játszok vele a mai napig viszont kezd elég unalmassá válni. Kipróbálnék külömböző modokat pl 1914, Kaiserreich, Tzar mod, ja meg van egy magyar fókusz is stb (tudom nagyon sok féle ilyen és más mod is van). Kezdjük ott hogy nem is tudom konkrétan mi az a DLC. Az is valami mod szerűség? A modokat hol és honnan tudom letölteni? Egyszer már letöltöttem az 1914es modot de nem indúlt el, utána olvastam h mit hova kell beilleszteni és mikor megtettem bejött az 1914es loading screen meg wallpaper de pont a játék kezdete elött kidobott folyamatosan és ki crashelt az egész.. olyannyira h az alap se indúlt el és újra kellett telepíteni az egészet.Sezrintetek megéri megvenni Steamen eredetiben(ott is van 40 meg 50 euroért és nem is tudom melyik érné meg... ott kapok plusszokat vagy ezeket külön kéne megvenni? Minden hasznos választ nagy szeretettel fogadok.

Előre is köszönöm a segítségeket :D

2018. dec. 8. 13:33
 1/1 anonim ***** válasza:

DLC - downloadable content, olyan letölthető tartalom amit a játék fejlesztő készített és adott ki, és az alapjátékot egészíti ki. Régen kiegészítőnek hívtuk.

A mod is a játékot egészíti ki, de ott vagy bizonyos tartalmat (zene, textúra, beállítási értékek) cserél le, vagy valamivel kibővíti a játékot, viszont a DLC-vel ellentétben ezt a többi játékos készíti el önkéntesen, és osztja meg a neten.

Nem kell teljes áron megvenned, most jön 2 hét múlva a téli vásár és a játék 40 euró helyett 15 euró lesz.

2018. dec. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!