Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cod2 bérelt szerverre kész...

Cod2 bérelt szerverre kész módok berakása, hogyan?

Figyelt kérdés

Üdv!

Azt szeretném kérdezni hogy van egy bérelt cod2 szerver. és egyszerűen csak egy kész módot(awe, extreme) szeretnék berakni. Mi ennek a folyamata valaki le tudja írni esetleg?

2018. nov. 5. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A szolgáltato admin felületére lépj be, ha ott nem talalod kerj segitseget az üzemeltetőtől.
2018. nov. 5. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, sikerült egyebkent, feltelepulnie. Hogyan tudom beállitani? sajna valami van mert nem töltödik be a szeró. Mi legyen a kezdő .cfg fájl??
2018. nov. 5. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
A server.cfg fajl
2018. nov. 5. 22:22
 4/6 anonim válasza:
Hali, ha gondolod alapíthatunk egy klánt, ezer éve a cod2-vel foglalkozok, xfire ideje óta, szerverem is van, vagy 5-6ezer órát beleöltem már ebbe a játékba. :D
2018. dec. 24. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi az ip cime?
2018. dec. 24. 23:27
 6/6 anonim válasza:

108.61.170.92:28962

Most csináltam a módot, embereket toborzok rá, hátha beindul az üzlet mint régen :D

2018. dec. 25. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!