Most vettem magamnak egy ps4 pro gépet! Melyik játékot vegyem meg Bloodborne vagy Dark Souls 3?
DS2 játékot végig vittem számítógépen és nagyon tetszett!
Mind a kettő játékot jelenleg nem szeretném megvenni! Melyikkel kezdjek?
A Dark Souls 3 sokkal tartalmasabb: több pálya, több fegyver, stb. Viszont a Bloodborne annyival hangulatosabb és a harcrendszer annyival dinamikusabb, hogy mégis az a kedvencem. Ha a DS2-ben nem ment a kitérés/hárítás, akkor lehet, hogy a Bloodborne is gondot fog okozni.
Mindkettőben viszonylag könnyű "túlszinteződni", ha sokat kínlódsz egy ellenféllel, elég egy órácskát gyűjtögetni, lépni néhány szintet, és gyerekjáték lesz.
Köszi a válaszokat!
Leginkább a Bloodborne miatt döntöttem a Ps4 mellet!
De úgy voltam vele ha a DS2 játékot végig vittem akkor bele vágok a háromba is! Hárítás és elugrás egész jól ment a 2-ben! Lehet hogy neki vágok a bloodborne játéknak! videótesztek alapján baromira bejött! Meg ahogy hallottam ott nem lehet shieldet használni! Ami engem nem akadályoz mert idáig sem használtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!