Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy van ez a Bloodborne-ban?

Hogy van ez a Bloodborne-ban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most hogy volt a ps+-os BB-s kedvezmény, úgy döntöttem, hogy újra kijátszom a játékot. Nemrég végeztem vele, skilles karaktert építettem, és ket fegyvert felvittem NG-ben +10-re. Ugye az egyikhez vettem Blood Rock-ot, a másikat meg Mergo’s loft middle-től nem messze szedtem fel. A harmadik fegyver amire nagyon hajtottam az a Burial blade volt. Ng+-ra meg is szereztem Gerhman-tól, és csodálkoztam hogy volt az inventorymban egy blood rock, amivel ki tudtam maxolni. Úgy tudtam hogy a játékban csak egyet lehet szerezni, ha akarsz több fegyót is 10+-re vinni, ahhoz kell venni a boltban. De én csak egyet vettem ott, nem tudom honnan lett a 3. Rock. Lehet máshol is találni? A chalice dungeon-okat nem jártam még be, csak elkezdtem. Honnan szerezhettem meg a 3. Rock-ot? Köszi annak aki végigolvasta, nincsenek olyan barátaim akik játszanak ezzel a játékkal ezért orulnek a hasznos valaszoknak :)

17/L

2018. márc. 14. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Úristen, ha egy 17 éves lány is végigjátszotta, akkor az nem lehet, hogy én ne legyek rá képes! :(
2018. márc. 14. 15:30
 2/3 anonim válasza:

A játékban (dlc nélkül) 3 blood rock van de megnem mondom a pontos helyüket már. :D

Az elsőnek csak annyit hogy kitartás és ügyesség. :D Én level 10-es karival nyomtam ki a játékot. Egyik boss se lehetetlen csak ésszel harcolj, oszd be rendesen a staminat hogy kitérésre mindig legyen és ne add fel. Mindegyiknek megvan a gyenge pontja :D

2018. márc. 15. 05:19
 3/3 anonim ***** válasza:
#2: Végigtoltam mind a négy Souls játékot (némelyiket NG++-on is), de ez egész másképp nehéz. Nem lehet páncélra, blokkolásra gyúrni, két ütés, és halál. Nagyon elszomorít, hogy ennyire béna vagyok benne, mert amúgy a világot még a Souls játékoknál is jobban felépítettnek, hangulatosabbnak tartom.
2018. márc. 15. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!