Sziaztok! Nos, először is leszögezném, hogy az úgymond "profibb" Fortnite játékosokhoz szólna a kérdésem. Season 3-ban kezdtem el pár barátommal játszani és rengeteget játszottunk versenyszerűen és nagyon komolyan vettük a játékot (egy szinten játszottunk tudásban), de azt vettem észre, hogy kezdek lemaradni tőlük.. Egyszerűen azt láttam, hogy jobbnál jobbak és csak sorra nyerik meg a meccseket legyen az akár solo vagy akármi sorra döntötték meg a 15-17-es kill rekordjukat de én leragadtam a 8-nál, pedig sokkal de sokkal többet játszottam mint ők. Most pedig ott tartok, hogy ha megyek velük akár egy 1v1-et vagy ilyesmit akkor az esélyem egyenlő a 0-val. Próbáltam módszereket sajátokat, vagy hallottakat, pl.: hogy nem szabad feladni és nem szabad leragadni egy vereségnél, mindig csak előre kell menni és mentálisan is normálisan venni a játékot, nem állandóan a játékot hibáztatni. Elkezdtem tutorial és tricks videókat nézni, gyakoroltam playgroundban volt hogy órákat építgettem a 90 fokot de egyszerűen nem tudtam/tudok jobb lenni.. Lehet, hogy elértem volna a határaimat és innen már számomra nincs feljebb? Vagy esetleg még van valami amivel próbálkozhatok?
Nem, nem lehetsz jobb a Fortniteban, inkább örülj neki. Alapból egy hígtrágya maga a játék rendszerileg. Normális hitbox alig van, sokszor össze-vissza érzékeli a találatokat. Ráadásul itt sokkal jobban meghatározóbb a technikai oldal, miszerint milyen a neted, fpsed, stb.
Mondom, ne foglalkozz vele, hogy elérted a korlátjaidat, mert max 1 évet adok csak a játéknak és óriásit fog csökkeni a népszerűsége. Nem, az esport se fogja megmenteni, mert az esport része egy hígfos. Maga az Epic se tud normálisan versenyt leszervezni, mindig vannak óriási technikai bakik.
2018. dec. 3. 11:31
2/2 anonim válasza:
Sajnos valoszinu hogy nemigen van tovabb szamodra feljebb.
En a legeslegelso nap ota jatszok viszont s4 kornyeken megragadtam egy szinten amit azota se tudtam megugrani (sot meg rosszabbul is jatszok mostansag).
Hozzateszem amikor ugy ereztem hogy a “csucson” vagyok akkor akar napi 10 orat is beletettem a jatekba, mostansag csak 2-3 at nagyon max.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!