Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most kezdtem a Fortnitetot...

Most kezdtem a Fortnitetot nem rég. Tudtok tippeket adni?

Figyelt kérdés

2018. nov. 21. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Epitsd be magad, amikor radlonek. Aztan torold le a jatekot.
2018. nov. 23. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Be se építsd, csak töröld le. Bughalmaz az egész, kár időt fecsérelni rá.
2018. nov. 23. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudtok vele játszanj ergó ti vagytok a noobok és a kis 10en évesek is lealáznak benneteket :D nyomorékok..

Írok privit kérdező

2018. nov. 23. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Jaj már, idióták...:D Szerintem kifejezetten jó játék, klassz időtöltés matekházi helyett, de hát ízlések és pofonok... :)

Én sem olyan régóta játszom, kb. Egy éve? Azt ajánlom, hogy legyél kitartó! Ha kontrolleren játszol, akkor főleg, nagyon nehéz célozni. Először is tanulmányozd a térképet: vannak városok, erdők, stb. Nézd meg a fegyvereket is; ugyebár a fegyverek és a különböző eszközök szintjét szintek jelölik, lentről fölfelé: szürke (common), zöld (uncommon), kék (rare), lila (epic), arany (legendary). De ezekre a nezen is rákereshetsz, én személyes tapasztalatból mondom: a játék elején gyűjts építőanyagot, és keress minél jobb fegyvereket!! Ha már az elején keresel egy búvóhelyet, akkor előbb-vagy utóbb megtalálnak, és ha nem lesz mivel harcolnod... akkor ki leszel nyírva. :/

Ha duo-ban, vagy squad-ban mész, akkor próbálj meg a csapattársaid közelében maradni, segíthetnek neked/rajtad. Mindeig nézd az időt; vigyázz, mert hamar a storm hamar utólérhet!

Igazából konkrét utasítást nem tudokadni, hohy mit csinálj és mit ne, mert mindenki máshogy játszik, van aki elbújik, van aki támad, te us csinálj amit akarsz. Egy idővel hidd el, minden lövés reflex lesz, egy idő múlva majd belejössz! Kitartás. ^^

13/L (igen, 13 évesen, lány létemre Forrniteozok!! Fura egy világban élünk.xD)

2018. dec. 3. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok: bocsi, rengeteg helyen elírtam, néha a játék nevét is elgépeltem 😂😂😅
2018. dec. 3. 21:42
 6/6 anonim válasza:
Kérdezd dazist
2019. jan. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!