Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » DarkOrbit-ban tele van a...

DarkOrbit-ban tele van a rakományom és nem tudom lerakni az érc beváltónál mit tegyek (több lent! )?

Figyelt kérdés
Mondták már tele vagyok sepivel (ami honnan tudjam micsoda). Az a baj, hogy már nagyon régen játszottam és mindent elfelejtettem kezelni.

2018. nov. 25. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
El kell adnod a nyersanyagot, ezt az x-1-es vagy x-8-as térképen tudod. Ha sepromod van, azt nem tudod eladni, rá kell tenned lézerre, rakétára vagy pajzsra. Ezt a nemesítésnél tudod megtenni.
2018. nov. 28. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
A Sepromt lézerre...pajzsra... hol és hogy tudom? Leírnád pontosan folyamatát légy szíves?
2018. dec. 1. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Játékablakban látsz egy kis rakétaszerű ikont egy nyíllal, az a nemesítés. Rámész, fent kiválasztod a fejlesztés fület. Sepromot, vagy ami van, ráhúzod amire szeretnéd tenni, kiválasztod a mennyiséget majd fejlesztés.
2018. dec. 1. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!