Valakitudna segíteni nekem World of Warcraftban? Holy Priest mainekre lenne szükségem. Többi lent
Lv 90es lettem priestemmel mellyel Holy-ként szeretnék tovább játszani.
Sajnos nem igazán tudom a spelleket meg minden.
Valaki tudna nekem mondani
1. SPELLEK sorrendjét, hogy mit mikor érdemes elnyomnom stb (az hogy mi micsoda majd utánajárok)
2. Glyps-eket, enchantokat
3. Itemeket, esetleg szetteket, mi kell neki intellect stamina és spiriten kívül?
4. Esetleg olyan oldalt tudnátok küldeni ahol tmogokat láthatnék?
Linkeket is elfogadok, amelyek megbizhatóak, de akinek személyes tapasztalata van hogy mi vált be neki azt nagyon megköszönném.
18\L
Alapjáraton ott kezdődik, hogy tört vagy eredeti szerver, ha tört mi a maximum kiegészítő szintje.
A varázslataidat már ismerni kéne, ha egyszer lvl 90-es vagy, nem azon a 3-4 szem plusz varázslaton múlik a dolog.
Egy jó tanács, hogy tartsd a manád: Flash Heal-t csak akkor nyomd, ha masszív damage-t kap a tank vagy akit healelsz. Egyéb esetben elég a sima Heal képesség + a Renew. Plusz az Azerite Armoroknak is lesz olyan Trait-je, hogy a sima Heal-t erősítik.
Én így szoktam healelni:
Heal amíg elég, ha rá kell kapcsolni Flash Heal, ezek ugye csökkentik a Holy Word: Serenity CD-jét, amikor az kell, elnyomom, ha sok a Meele szövetséges, akkor mehet a Holy Word: Sanctify, vagy a Prayer of Healing. Ami még fontos a Prayer of Mending, ami ugye 5-ször pattog az emberek között, és akkor pattan tovább, ha sebzést kap az illető.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!