Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mivel lehet a baja Gta v nevű...

Mivel lehet a baja Gta v nevű játékkal?

Figyelt kérdés

Megvásároltam a gta v nevű játékot social clubra de nagyon későre tölti be az online modot és néha ha benne vagyok egyszerüen megfagy mi lehet a probléma pedig amielőtt megvettem volna a játékot játszottam letöltve a offline módot és akkor hibátlanul ment esetleg lehet az internettel probléma vagy esetleg az hogy most tvben játszom és annak sokkal nagyobb a felbontása?

A gépem:intel core 2 quad q8300 4magos 2,55ghz

Vga:MSI geforce gtx 750ti 2gb

Ram:8gb 2db 2gb hiperx 2db 2gb khingston

Hdd:1db 160gb 1db 1tb

Windows 10 pro

500w táp

2018. nov. 21. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen a játék. Valamivel erősebb gépem van, de az online 6-8 perc alatt tölt be (első csatlakozásnál mindenképp, utána talán már nem).
2018. nov. 21. 17:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Azzal nem is volna baj de vannak ilyen instant laggok és komplett megfagy a játék elég sokszor és lassú a textura betoltes pedig grafika beálitásnál 1256mb használ 2145ből
2018. nov. 21. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát a géped egy krumpli, ez tény, de a lag hálózati probléma, ha csak. Em te is egyike vagy azoknak, akik össze-vissza keverve használják a teljesítménygondokra vonatkozó kifejezéseket, vagy csak simán egyet, a legrövidebbet használod mindenre. Utóbbi esetben nem javaslom az angol kifejezések használatát.
2018. nov. 22. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!