Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » My Summer Car játékkal kapcsol...

My Summer Car játékkal kapcsolatos kérdés (? )

Figyelt kérdés

Nincs a játéknak valami MAGYAR fóruma ,ahol leírják az alap dolgokat?

Nagyon tetszik a játék (elképzelés/megvalósítás) ,de a kocsikhoz egyáltalán nem értek.

Jó lenne ,ha tudnám,hogy mi hova való ,illetve a játék alapjairól kellene infó ,mint pl ,hogy hogy kell odébbtenni a karosszériát,hogy kell pénzt keresni stb.

2018. okt. 22. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

A játéknak nem igazán van magyar fóruma, illetve használható, magyarnyelvű útmutatót sem találtam még.

Azonban Steam-en rengeteg guide van, köztük olyan is, amely képekkel is dokumentálja az építés folyamatát.

Pl.

[link]

[link]

Túlzottan komoly angolt nem igényel, az alkatrészek nevét pedig könnyen ki lehet szótárazni.

Ha nem megy, akkor ott vannak a videó tutorial-ok, pl.

[link]

2018. okt. 23. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Van magyarítás a játékhoz: [link]

Ha feliratkozól a csatornára, biztos sok segítséget kapsz a többiektől, és a live-ok alatt is kérdezhetsz. Vasárnap is lesz live!

2018. okt. 24. 22:36
 3/3 anonim válasza:
Sztem ha az autót nem tudod összerakni akkor inkább ne my summer car fórumon nézelődj hanem autós oldalakon ahol láthatod a felfüggesztést a block összerakâsát stb. Én magamtól össz. 27 óra alatt raktam ki úgy hogy meg legyen rá a műszaki. 13f
2019. ápr. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!