Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends játékosok!...

League of Legends játékosok! Mikor mondjuk azt egy hősre, hogy OP?

Figyelt kérdés

Hallottam már ezt a kifejezést, de mikor mondjuk? Amikor full build-en van? Tudom, van az AP is, ami a hős képességeit jelenti. Vagy rosszul tudom? Érthető, részletes infót kérek, amennyiben ez lehetséges. Köszönöm :)

És még egy kérdés: Mit jelent a Dive? Mikor mondjuk, hogy dive-ol egy hős?

2018. nov. 19. 14:09
 1/3 anonim válasza:

OP= Over Powered = kb azt jelenti túl erős, szinte "csalás" vele lenni (ritkán van ilyen a játékban, lassan már minden OP amit nem versz meg 100%-ban :))

Torony alatt "dive"-ol egy hős ha a torony alatt megtámad és nem érdkeli hogy lövi a torony, ott is megharcol veled.

Az AP és AD lényegében Ability power ami varázserő, az AD meg szimpla "támadás", attack damage azt hiszem. Van olyan képesség ami csak az egyikből, van amelyik mindegyikből "scale"-elődik, azaz hozzáadódik a sebzéséhez. Röviden ennyi.

2018. nov. 19. 14:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így érthető! Ment a zöld kéz! :)
2018. nov. 19. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
2018. nov. 20. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!