Lol-ban tényleg kifogytak a kezdő játékosok?
Sokan visznek egyszerre több accountot, ennyi a titka
Mikor még függő voltam, nekem is volt egy a fő mellett, és akkor is rengeteg olyannal találkoztam, hogy lvl3as acccount és vágta, hogy mi-merre stb :)
Szerencsére én már meguntam a jatékot, ami riotnak hála, hogy annyiszor belenyúlnak, hogy ez elvette a kedvem, de így visszagondolva nem is bánom
Sokkal jobb volt az egész 2 -3 éve, azóta minden új hős rendelkezik ugrással, elég gáz
Régen még a karakterek miatt volt élvezetes, sokkal több színűbbek voltak a játékok, most meg mindenki azt pickeli akivel megtudja alázni a másikat
Példának ott van Ekko, ha nem fogalmatlan az ember, megverni nem lehet, a counter pick már kihalt a játékból, mert egy 0-10 statos Ekko, egy bizonyos idő után meg fog verni bármit is csinálsz, mind1 mire építik
Néha belenézek egy-két videóba, de ezek a reworkok se tetszenek, ez a disney világ ami fele megy el a játék pedig pfff
Regisztrációnál megkérdezi a játék, hogy játszottál-e már korábban ilyennel. 3 opció, ez alapján ad kezdeti normal mmr-t. Ahogy mész hidden mmr beáll a szintedre, tehát nem kapsz kezdőket, vagy csak ritkán.
Sokan kezdenek újra is, hogy ne a fő accountjuk rangját tegyék tönkre ameddig új karaktert tanulnak.
Ha te magad kezdő vagy és ilyenekkel dob össze azt veheted úgy, hogy gyorsan tanulod a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!