Fallout 76 vélemények?
Mert Fallout 5öt vártak, pedig már a legelején meg lett mondva, hogy ez NEM egy tradicionális Fallout játék lesz. Most meg mindenki azon háborog, hogy ez nem egy tradicionális Fallout játék. Igen, ennyire hülye a fallout játékos bázis.
A játékot nem igazán tudom máshoz hasonlítani. A hangsúly a világ felfedezésén van. Vannak benne questek, NPCk, robot árusok...
Sok új ellenség is van benne, ami nekem igazán tetszik. A craftolás jól működik benne. Ott van a camp építés is, ami engem mondjuk a Fallout 4ben sem érdekelt túlságosan, de akinek tetszett, annak itt is benne van.
A bétával is játszottam, szóval a játékban van már jó pár órám. Szépen fut, kövezzetek meg de egyetlen egy buggal találkoztam eddig, nem tudom milyen bughalmazról beszél mindenki. De a játékélményen semmit sem változtatott, csak egy kicsi esztétikai hiba volt.
A fegyverek idővel tönkremennek, az étel idővel megromlik, de nincs annyira ráderőltetve a survival része a játéknak, mint más survival játékokban, ahol 3 csapás után eltörik a fegyvered és egy 2 perces futás után már éhezel.
Összességében szerintem egy nagyon jó játék. De nagyon divatos lett felugrani az "én is utálom ezt a játékot, utáljuk együtt" vonatra. A játék biztos nem mindenkinek jön be, persze, ez természetes, de ettől még nem rossz. És ezt úgy írom, hogy én játszottam az összes Fallout játékkal.
A jatek megjeleneskor boven adott okot a fikazasra, az hogy azota javult a helyzet meg nem ok hogy elfelejtsuk a kezdeti hibakat.
Azt is elfelejtetted hogy mennyire atvertek a rajongokat a gyujtoi verziok anyagminosegevel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!