Miert akad a Gta4?
4Gb ram van a gepemben
2Gb -s videokartya
Dual core 2,7Ghz -s processzor.
Az ajanlott gepigeny is siman megvan. Grafikai beallitasokon hiaba allitok ,ha minden maxon van akkor se hasznal 1Gb-t se a 2-bol. Lag sincs nagyobb ha maxon van ,mintha minimumon lenne.
Ramra tudtam gondolni ,de 4Gb-nek elegnek kell lennie,nem?
Mert szarul lett optimizálva.
Egyébként röhej, hogy az ezer éves gépemen jól futott, a mostanin meg akad.
A 2GB-os kártya is lehet többféle bár igaz ami igaz valszeg azért combosabb, mint a legtöbb akkori kártya.
Egyébként én is a nyáron játszottam ismét végig őket a IV-et meg a két Episode ot.
Ha jól rémlik én ezt használtam utoljára, az itteni tippeket, bár elsősorban a VRAM használat miatt, hogy normálisan kezelje.
Mondjuk az tényleg vicces, hogy emlékeim szerint akkori gépemen nekem is jobban futott hasonló beállításokkal. :D
A Gta4 10 eve jelent meg es ahogy irtam,a korabbi ,gagyibb videokartyammal jobban futott. Nagyon szepen utanaolvastal,bar gyengebb kartyaval is jatszanak az emberek. A jarmuveket sem versenyzesre talaltak ki,megis sokan arra hasznaljak,nemde?
Egyebkent ,ha teljesen leveszem a Gta5 beallitasait ,akkor az szinte szaggatasmentesen fut.
Korabban tobben leirtak ,hogy szarul optimalizaltak ,de te megis aztmondod ,hogy a kartya aminek a fele (FELE?! 300mb-t hasznal a 2Gb-bol ,ha leveszem minimumra) sincs hasznalatban keves.
Neten is olvasgattam ,elvileg a Gta4 nem szereti a 2Gb-nal nagyobb kartyakat ,ezert ajanlottak tobb forumon ,hogy is egy commandline.txt kesziteset es ugy elinditani a jatekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!