Olyan játékosok akiknek erős gépe van. Szoktatok régebbi játékokat feltelepíteni rá? Ha igen akkor mit?
Nincsen csúcskategóriás PC-m, de azért I5 6500, 1060 6GB, 16GB RAM mellett rendszeresen jatszom régebbi címekkel (ezért bátorkodom válaszolni), mint a Fallout 1-2, illetve jelenleg a 3. rész, a következő játék amibe bele fogok kezdeni pedig feltehetően az Arcanum vagy a Planescape lesz, de elő szokott kerülni a Stronghold Crusader is, a S.T.A.L.K.E.R sorozat első részét is elkezdtem, és a Mafia, illetve a Deus Ex első része is tervben van. Továbbá pár klasszikus point and click kalandjáték is telepítve van és várja, hogy elkezdjem pl. Grim Fandango, Full Throttle Remastered...
Ami érdekes, hogy ezek többségébe nosztalgia faktor nélkül kezdtem, vagy szeretnék belekezdeni, mivel kissé kiábrándultam a mai AAA címekből, így leginkább indie jatékok és a régebbi klasszikusok pörögnek, illetve a PS exkluzívok, és par daram minőségi multiplatform játék, csak az időhiány miatt nem tudok haladni velük.
Mert nem próbáltál Pacmant játszani Pentium 1-esen a 90-es években. A játék sebessége kb. a 286-osok számítási teljesítményéhez volt belőve és Pentiumon olyan gyorsan futott, hogy játszhatatlan volt.
Amúgy meg telepítesz egy virtuális gépet, azon be tudod lőni, mennyi hardver erőforrást használjon a játék (pl. 64MB RAM, 1 processzormag 20%-a, 16MB grafikus memória).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!