LOL: Jinx csak szerintem ocsmányul erős hős? Nerf pls
Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 20:32
1/4 anonim válasza:
igen, csak szerinted, mivel nincs escape skillje a trapon kívül, ráugrasz bármilyen junglerrel és kb 3 másodperc alatt meghalt, de lanen is könnyű kijátszani, ha nem vagy agyhalott.
2/4 A kérdező kommentje:
Az escape skill late gameben már senkit nem érdekel, és főleg ha áll mellette egy Blitz-Leona-Morgana support, akkor megnézem hogy szöksz rá és ölöd meg egyedül. Nekem csak elegem van hogyha mostanában enemyben Jinx van- még így is, hogy az adc sz.ar ebben a metában, csak loseolok. A base attack speedje, és a Q kis bombák dmg-e kib.ttul el van nagyolva, semmit nem lehet kezdeni ellene.
2018. júl. 20. 21:01
3/4 anonim válasza:
a dota jobb
(csak vicceltem, kérlek, ne bántsatoook :D)
4/4 anonim válasza:
Pedig egy Ezreal vagy Draven bőven jó ellene. Az, hogy kikapsz, egy dolog, de attól még nem lesz erős.
Ennyi erővel minden hős OP, csak feedeld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!