Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A LoL folyton crashel, mit...

A LoL folyton crashel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor elindítom bejön a LoL logó, amjd befeketedik és összeomlik bármit is csinálok, akár rendszergazdaként futtatom akár nem, akár másik Windows-sal teszem kompatibilissá akár nem, már nem tudom mit kezdjek vele, a Supportnak még tegnap reggel írtam, délelőtt válaszoltak rá, nem nyújtott megoldást viszont azóta szarnak bele az egészbe és nem válaszolnak. Mit tehetnék? Már mindent megpróbáltam (hextech javító cuccot is, force repatch, reinstall, kari driver frissítés, minden, de nem jó, a suppot meg nem érdekli...)
2018. nov. 2. 13:58
 1/4 Ferenc55 válasza:

figyi, jó tanács:

- van hiba-e a appdatában?

- megfelelően telepítetted-e? Követted a telepítési utasításokat?

- A Windows Update felvan frissítve?

- Szabad a RAM egyrésze (kb. 1,5 GB)?

2018. nov. 3. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:

- nincs

- megfelelően, hónapok óta így játszok vele, az utolsó frissítést követően is működött, nemrég kezdett el így fagyni

- igen, megfelelően

- egyszerre szabad vagy 3-4GB, mivel 8gb ramom van.

2018. nov. 3. 12:51
 3/4 Ferenc55 válasza:

Oké.

Akkor a Windows Update a felelős ezért a crashelésért.

2018. nov. 3. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném, az utolsó update hetekkel a crashek előtt jött ki.
2018. nov. 4. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!