Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mass Effect 2 folyton...

A Mass Effect 2 folyton crashel. Mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy amikor viszek egy küldetést és le kell győznöm egy "bosst" (az a küldi amikor Ashley-vel találkozol az egyik bolygón) azt a kék nagy bogár izét amikor a lövegeket aktiválni kell. Na, amikor annak a bogárnak már majdnem levittem az össz életét akkor befagy a kép, aztán elnémul és elsötétül a kép aztán meg csak a hang megy de az is beakadva.

Már vagy 3x töltöttem le és mindig máshonnan de mindenhol pont ott a hiba és ugyanez.

2014. okt. 2. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Frissíts fel minden drivert a gépeden

2. Ha ez sem működne, akkor próbáld meg megölni úgy a boss-t hogy a legtávolabbi pontról lövöd, ha kell fuss tőle mindig, de sose kerülj hozzá közel ( nem tudom miért, ezt olvastam neten és nekem bevált még annó )

2014. okt. 2. 10:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm majd kipróbálom :)

a PS3mon meg úgy crashelt, hogy amikor megöltem a Colossus-t Tali beszerzésénél és visszafutottam a pályán akkor befagyott

2014. okt. 2. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!