Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen szerverkereső programot...

Milyen szerverkereső programot használjak, ami tud hosztnév alapján is keresni?

Figyelt kérdés
Call of Duty 2 játékszervert készítettem az asztali számítógépemből. Windows XP Professional, a tűzfalon meg vannak nyitva a szükséges portok, a routeren be van állítva a port forwarding, és így a router IP címével és a megfelelő portszámmal sikerült is láthatóvá tenni az interneten, és csatlakoztak is rá. Én LAN-on keresztül csatlakozok a szerverhez. A dinamikus router IP miatt viszont ráraktam egy DynDNS.com-os hosztnevet (98.25.16.114 helyett pl. cod2szerver.game-server.cc), viszont az Xfire nem tud keresni hosztnév alapján, csak ip alapján. (Ezek után sajnos valamiért már IP alapján sem működött a szerver. Erre is lehet ötletet írni, hogy mi lehet a gond.) Szóval milyen szerverkereső programot használjak, ami képes erre?
2010. jún. 24. 13:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!