Van olyan ONLINE képernyőrögzítő program, amelyhez még egy ici-pici fájlt sem kell letölteni, hogy gameplay-t vehessek fel?
Figyelt kérdés
Kerestem ilyent, de mindegyiket fel kell telepíteni...2018. okt. 14. 11:02
11/14 anonim válasza:
Természetesen nincs, mivel a feldolgozás a te gépeden történik.
Illetve vannak stream szolgáltatások, de ott nem tudod vágni, szerkeszteni a videót, ami lement adásban, az marad ott (twitch-en pl meg lehet nézni korábbi streameket). Csak online ilyet nem fogsz találni.
Az évszám meg elég könnyen kijött, mivel a felhasználónevedben benne virít a 2005, ami általában a születési évszámot jelöli. A továbbiakban csak tanácsként mondom:
1. ne az igazi nevedet add meg felhasználónak
2. ne írd bele az életkorod vagy születésed dátumát
3. HUN, stb feliratok mindig is gázok voltak, ajánlott kerülni.
12/14 Komibeniro válasza:
Nincs nincs olyan képernyő rogzitő program ami online lenne muszály letölteni én az obs-t ajánlom neked bármenyi időt felvehetsz vele nem ugx mint a bandicam-al hogy csak10p vehetsz fel és nincs a video kozepére irva hogy:BANDICAM szoval én a obs-t ajánlom.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek:
Kösz szépen! :)
2018. okt. 24. 15:59
14/14 A kérdező kommentje:
No more comments!
Hurrá! Végre megszabadultam tőle! :))))
2018. okt. 25. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!