Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan ONLINE képernyőrögzí...

Van olyan ONLINE képernyőrögzítő program, amelyhez még egy ici-pici fájlt sem kell letölteni, hogy gameplay-t vehessek fel?

Figyelt kérdés
Kerestem ilyent, de mindegyiket fel kell telepíteni...
2018. okt. 14. 11:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Természetesen nincs, mivel a feldolgozás a te gépeden történik.

Illetve vannak stream szolgáltatások, de ott nem tudod vágni, szerkeszteni a videót, ami lement adásban, az marad ott (twitch-en pl meg lehet nézni korábbi streameket). Csak online ilyet nem fogsz találni.

Az évszám meg elég könnyen kijött, mivel a felhasználónevedben benne virít a 2005, ami általában a születési évszámot jelöli. A továbbiakban csak tanácsként mondom:

1. ne az igazi nevedet add meg felhasználónak

2. ne írd bele az életkorod vagy születésed dátumát

3. HUN, stb feliratok mindig is gázok voltak, ajánlott kerülni.

2018. okt. 15. 09:07
 12/14 Komibeniro válasza:
Nincs nincs olyan képernyő rogzitő program ami online lenne muszály letölteni én az obs-t ajánlom neked bármenyi időt felvehetsz vele nem ugx mint a bandicam-al hogy csak10p vehetsz fel és nincs a video kozepére irva hogy:BANDICAM szoval én a obs-t ajánlom.
2018. okt. 23. 08:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelőnek:

Kösz szépen! :)

2018. okt. 24. 15:59
 14/14 A kérdező kommentje:

No more comments!

Hurrá! Végre megszabadultam tőle! :))))

2018. okt. 25. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!