Képernyőrögzítő program?
Sziasztok, nemrég eldöntöttem hogy készítek pár videót, de én csak Bandicammal tudom megoldani.:/, de ugye ha nem fizetek, akkor csak 10 percig lehet képernyőt videóra rögzíteni az meg valljuk be nem sok idő.:(
Ezért fordultam felétek hogy mit ajánlanátok, természetesen nekem is azért vannak elvárásaim ...
Elvárások :
- Magyarul is le lehessen tölteni
- Könnyű kezelése legyen [lehetőleg], szóval ne legyen túl bonyolult...
- Képernyő rögzítése videóra, képernyőfotót, IS lehessen készíteni, és legyen olyan "funkciója" hogy meg is lehessen állítani, tehát szüneteltetni.
- Ez nem fontos, de jó lenne ha lehetne a videóba szöveget rá tenni, vagy efecteket tenni bele, de ez csak a HAB a tortán lenne...
- Ami fontos hogy én magam szabhassam meg hogy mennyi ideig videóznék, tehát ne álljon le 10 perc után..
- Facecam is jó lenne de ez se kötelező.:)
Tudom hogy sok az elvárásom...de hátha valaki tudna segíteni valamit...:) Akár csak tanáccsal.:))
Én keresgéltem az interneten, de inkább biztosra szeretnék menni, hogy vélemények alapján tudjam letölteni!
Mindenkinek előre is köszönöm a segítségét!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!