Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cho gath-tal miért szokták...

Cho gath-tal miért szokták benyomni a vízköpő sziklavértjét ulti előtt ha úgy elvileg 60%-al kevesebbet sebez?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha vetted volna a fáradságot végigolvasni Cho Gath képességeit, tudnád, hogy ha cho gath ulti megöli az ellenfelet, az életerőt tölt vissza, a Gargoyle Stoneplate meg + 100%-kal növel minden életerő szerzést adó képességet. Ha 6-os szinten ultival kapnál 80 HP-t örökre, akkor ezzel 160-at fogsz kapni. Ha 16-os szinten 160-at adna a gyilkolás, akkor 320-at kapsz fixen a játék végéig. Magyarban elég gyatra a megfogalmazás, maradtam az angol leírásoknál.

Ui.: Ajánlott lenne váltanod angolra, mert kb 5 percig gondolkodtam mi a francot akarsz, arról nem is beszélve, ha csak magyart használsz, nem tudnak segíteni neked, hiába írogatja más az angol nevét a tárgyaknak, meg te se tudsz segíteni a csapattársaidnak, ha épp kezdő vagy nem ismeri annyira az adott hőst, mert egy angolul beszélő szlováknak a vízköpő sziklavértje semmit nem mond. Aztán itt van a fordítás kérdése, komolyan mondom 5x olvastam el a magyar szöveget és nem értettem mit akar, angolnál meg azonnal kijött mit akarnak.

2018. okt. 10. 16:49
 2/2 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a választ! :)
2018. okt. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!