Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kevésbé fog laggolni egy...

Ismeretlen Muvesz kérdése:

Kevésbé fog laggolni egy játék ha mondjuk ps emulatort használók?

Figyelt kérdés
2018. okt. 9. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:

A lag internet kapcsolati probléma, amikor a küldés és fogadás közt eltelt idő már zavaró a játékélményre nézve.

Arra gondolsz, hogy adott egy PS játék, amit gépen szeretnél játszani, és a gépen játszott PS játék simábbnak fog tűnni, mintha a valódi konzolon játszanád? A válasz nem, mert fixált FPS van, nem lesz a gépen játszva több, hiszen maga a játék kódja is úgy lett megírva, hogy ez korlátozva van.

Ellenben ha találsz olyan átírást, modot, beállítást stb, amivel felülírhatod az eredeti játékot és engedélyez több FPS-t, mint a gyári (és a géped is képes több FPS-t produkálni), akkor igen, simábbnak fog tűnni a játékmenet.

2018. okt. 9. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha PS1 játékról van szó, akkor kompatibilitási problémák miatt akadozhat a játék PC verziója és meglehet, hogy jobban fut emulátor alatt.
2018. okt. 9. 11:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Lehet akkor rosszul tettem fel a kérdést

Van egy játék ami nagyon szaggat / laggol és nem tudok rá jönni miért. Aztán gondoltam ha leszedek egy emulatort akkor ha azon játszók lehet jobban tudok játszani mintha a gépen játszanák (élvezhetetlen a játék így annyira szagatt.) Szóval kérdezem így

Ha egy játék van pc -re és ps-re egyaránt. De pc-n laggol nagyon. Akkor élvezhetőbb lenne(kevesebb lag lenne)a játék egy emulator segítsgével?p

Laptopom van

proci: intel core 2 duo 2.0 ghz t7300

Ram: 3gb

Gpu: geforce 8600 gt

(Tudom hogy gyenge)

Amit játszani szeretnék a Bully Scholarship Edition. Ps2 emulatoron futtatnám.

2018. okt. 9. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A bully is elég régi játék, mintha nekem is lettek volna gondjaim vele, szóval simán lehet, hogy jobban fog futni pcsx2 alatt.
2018. okt. 9. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem csak nekem vacakol :D köszi
2018. okt. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!