WoW BFA milyen prof-ot érdemes húzni?
Figyelt kérdés
Olyan kellene amiből jól jön a gold, tehát "piacképes" :'D2018. okt. 4. 20:53
1/4 anonim válasza:
csak két sorba törve engedi.
http://lmg
tfy.com/?q=wow+bfa+best+professions
2/4 A kérdező kommentje:
Ment a zöld, mert ez is egy válasz, mondjuk nem az én kérdésemre, mert én nem azt kérdeztem, hogy "Melyik a legjobb profession a BFA-ban?", hanem, hogy melyikből lehet jól profitálni, és itt elsősorban olyan játékosok véleményére lettem volna kíváncsi akik az adott tartalomban aktívan részt vesznek és esetleg tudják is a megfelelő választ! (Mondjuk alapvetően ott hibáztam, hogy miért itt tettem fel ezt a kérdést?) Bár számítottam, arra, hogy itt is megfelelő választ kaphatok.
2018. okt. 5. 21:45
3/4 anonim válasza:
első két linket végigolvasod, ott virít végig az alchemy, csak ugye ehhez kb 2 percet rá kellett volna szánni.
4/4 anonim válasza:
Alchemy, de az igazi pénz az AH flipping, magyarul megveszed olcsón, eladod drágán.
Illetve Herbalism mindig jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!