Legend of Zelda vagy God of War?
Nekem van PS4-em, így értelemszerűen a játék is megvan. A God of War, grafikában, részletességben és történetben jobb. Olyan, mint egy műalkotás, egy nagyon jó "film". Látványosak a harcjelenetek meg minden. Viszont, maga a világ (környezet) kicsi, és nem is annyira változatos (szépen van kidolgozva meg minden!!).
Kicsit nagyobb lett a hype-ja a játéknak, mint amilyen valójában.
Switch-em nincsen... nekem...de a lakótársamnak igen. Így próbáltam a Zelda-t is. Sztoriban és grafikában alulmarad a GoW-val szemben, ez nem is kérdés, ez tény. Viszont! Többféle feladat van a játékban, változatosabb a világa, szerintem az irányíthatósága is jobb. Összességében SZÁMOMRA játékélmény szempontjából jobb a Zelda a GoW-nál, szerintem szórakoztatóbb, jobban leköt. Nem győztem lakótárstól többször kölcsön kérni a Switch-et. :D
Egy játéknál nem minden a jó/szép grafika. Egyébként szerintem a Zelda grafikája is elfogadhatóbb.
"De annyira közel sincs, mint a Zelda és sokkal inkább felér az elvárásokhoz. Egy éven keresztül a vízcsapból is az folyt, hogy a The Breath of the Wild a legjobb dolog a szeletelt kenyér óta, aztán csak egy átlagtól talán hajszállal jobb játék."
Na ez pont nem igaz! Pont fordítva, a God of War folyt a csapból mindenhonnan. Természetesen nem kicsit volt megmarketingelve a Zelda is, igen ám de a Zelda az tipikusan Nintendo játék és nagyobb múltja van, mint a GoW-nak.
Egyedül grafikában és történetben jobb a Zeldanál, minden másban pedig gyengébb. A Zelda nem csak annyi, hogy csapkodod az ellenséget, hanem stratégia is kell hozzá, valamint nagyobb és változatosabb a világ amiben játszódik. A feladatok és sokrétűbbek. Játékélményben és játszhatóságban magasan ver a GoW-ot. Tudom, mert mindkettővel játszottam már.
Amúgy pedig nem egy kategória annyira a két játék.
Eléggé más jellegű játék mindkettő, így nehéz őket összehasonlítani.
Én mondjuk a God of War-okkal személyesen nem játszottam, de nyilván nem véletlenül szeretik ennyire, a Zelda sorozatnak viszont minden részét legalább egyszer végignyomtam, és egyértelműen az egyik legjobb játéksorozat valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!