Far Cry vagy The Legend of Zelda játékok?
Idővel mindkettőt meg szeretném venni, de egyszerre kicsit sok lenne, szóval csak az egyiket venném meg, a másikat meg év végén kb...
Far Cry 5 és a Breath of the Wild megvan. Imádom őket, többi játékot is ismerem, de még én személyesen nem játszottam velük. Nem tudom eldönteni, hogy az összes Far Cry játékot (1,2,3,4, Primal) vegyem meg most és a Zelda játékokat 3DS-re (A Link Between Worlds, Ocarina of Time, Majora's Mask) majd később év végén, vagy fordítva.
A Far Cry sorozatot csak felszínesen ismerem, de ha minden igaz, ott az összes játék eléggé hasonlít az 5-re, míg a Zeldánál azért egy sokkal másabb élményt kapsz, a korábbi részek sokkal inkább voltak lineárisak és történetorientáltak az újhoz képest (a Link Between Worlds már kezdett az open world felé hajolni mondjuk).
Illetve Zeldából sokkal több is van, nehezebb őket bepótolni. Még ha csak a 3DS-en elérhető részekről is beszélünk, mert az általad említett hármon kívül ott van még a két DS-es rész is, ami játszható rajta (a Phantom Hourglass és Spirit Tracks), illetve letölthető formában a Zelda 1-2, a három Game Boy Color epizód (Link's Awakening DX, Oracle of Seasons, Oracle of Ages), és New 3DS esetében a SNES-es Link to the Past is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!