Forza Horizon 4-et PCre melyik magyar üzletekben lehet kapni?
Figyelt kérdés
Konzolvilágon néztem, ott csak Xbox One verzió van.2018. szept. 22. 09:52
1/5 anonim válasza:
PC verzióból csak digitális kulcs van. Csak a Microsoft Store-on keresztül lehet megvásárolni. Vagy egyéb "Nem hivatalos" kulcsos oldalakon (G2A, Cdkeys, stb.).
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval ha jól értem, ha nincs bankkártyám, meg sem tudom venni PCre. Hát ez tök jó...
2018. szept. 22. 15:48
3/5 A kérdező kommentje:
bankszámlám*
2018. szept. 22. 15:52
4/5 anonim válasza:
Paypal...
Regelsz egy fiókot a lényeg, hogy a saját neveden legyen, rámész a pénzfeltöltés opcióra, ott írni fog egy Unicredites számlaszámot, nevet, illetve egy kommentben megadandó karaktersort, ezekkel bemész akár egy postára, és megmondod, hogy utalni szeretnél. Befizeted, mindössze annyi a lényeg, hogy arról a névről menjen amire a fiók regelve van, illetve pontosan add meg a karaktersort, pár napon belül rajta az összeg azzal meg vásárolhatsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, egyszerűbb lesz szerintem ha bemegyek bankba és csinálok egy számlát :D
2018. szept. 27. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!