A Humble Bundle oldalon ha most előfizetnék egy hónapra, akkor mit kapnék meg fixen?
Mind a Tomb Raider, mind a Little Nightmares az előző havi csomagban volt. Ha most előfizetsz, akkor rögtön megkapod az Overwatchot, illetve október 5.-én a többit amit csak akkor tudsz meg, hogy micsoda.
Igen, mivel ez egy előfizetés, ezért havonta vonja le az összeget, amíg le nem mondod.
Arról már lekéstél, csak megnézheted milyen játékot kaphattál volna, ha az előző havit veszed meg.
Jelenleg ebben a hónapban a húzócím az Overwatch, ezt előfizetés esetén azonnal aktiválhatod (megkapod előre a kódot), a többi 7-8 játékot pedig október hónap első péntek délutánján tudod aktiválni (mindig adott hónap első péntek napja a határidő), de hogy ezek pontosan mik lesznek, nem lehet tudni, csak akkor derül ki, amikor kiadják.
A humble monthly előfizetéses szolgáltatás, szóval amíg le nem mondod, addig mindig levonja a kártyádról az összeget és megkapod a következő havi játékokat is (persze ha van annyi pénz a kártyán, hogy le tudja vonni).
A lemondás elég egyszerű, vagy simán törlöd a beadott kártyaadatokat, vagy simán rányomsz, hogy nem akarsz többet előfizetni.
Én sokszor csinálom, hogy egy adott hónap érdekel, akkor benyomom az előfizetést, kifizetem a bundle-t, majd pár percre rá törlöm is az előfizetést és kész. A játékokat ugyan úgy megkapod és nem vonogat le 3500 Ft-okat minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!