Humble bundle ennyire megéri?
ha most előfizetsz levonják a 12 dollárt a bankszámláról amit megadsz
az Overwatchot egyből megkapod, azon kívül hó végén kapsz hat játékot ami zsákba macska - én filléres no name indie játékok (Acceleration of Suguri 2) mellett kaptam igényes címeket is (Cook Serve Delicious 2) és 20-30 euros játékokat is (Yooka Laylee, Styx Shards of Darkness, Sleeping Dogs) a hó végi zsákbamacska játékok között
alapvetően Steam kulcsokat ad az oldal de van hogy Battle.net kulcsot kapsz (pl Destiny 2, Overwatch)
azt kell tudni hogy amig elofizeto vagy addig minden hó elején automatikusan levonja a 12 dollárt de azt meg tudod csinálni hogy a hó végén lemondod az előfizetést majd a következő hónapban eldöntöd hogy édekelnek e az ahavi címek
ja és ha elő vagy fizetve a hónapban minden címre amit megvásárolsz a Humble Bundle oldalán kapsz rájuk 10% kedvezményt
Az első válaszoló nagyon jól kifejtette.
Ha olyan címek vannak amik érdekelnek akkor tényleg megéri befizetni, én is úgy csináltam hogy a Destiny 2-őt behúztam aztán a következő hónapra lemondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!