Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Idén megjelent vagy közeljövőb...

Idén megjelent vagy közeljövőben megjelenő nyersanyaggyűjtős stratégiai játékok?

Figyelt kérdés
Olyan stratégiai játékokat keresek, amikben összekell gyűjtened a nyersanyagokat, tudsz építkezni és csatázni. Mint pl Age of Empires, Cossacks, Stronghold. Eddig egyedül az új Age of Empires játékot találtam, ami megfelelt a követelményeknek.

2018. szept. 10. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Northgard

They Are Billions

Zero-K

The Settlers (2019)

2018. szept. 10. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem idén, de tavaly év elején jelent meg a Halo Wars 2. (nem tudom hogy pontosan miért keresel modern stratégiai játékot, de ha pl. azért hogy játszhass egyet jó megjelenéssel, a Halo Wars 2 is remek választás)
2018. szept. 10. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából ezek közül a Northgard tetszett, de már meguntam a sci-fi játékok annyira nem jönnek be. Azért keresek újakat, mert a régiek közül már mindegyikkel sokat játszottam. A Settlers viszont ígéretesnek tűnik, szerintem tetszeni fog.
2018. szept. 12. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!