Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Manhunt 2 szereplője Leo...

A Manhunt 2 szereplője Leo Kasper valójában ki?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a játék során nem valós ember, hanem egy személyiség akit Daniel Lamb fejébe ültettek. A kérdés az, hogy eredetileg ki volt, vagy egyáltalán volt-e valaha önálló ember. Azt olvastam, hogy egy bérgyilkos volt aki a kormánynak dolgozott. Van születési dátuma is, 1972. 06. 19. Én úgy értelmezem, hogy ő egy létező ember volt, de mivel a Manhunt 2 eseményei 2001 ben kezdődnek addigra valami ismeretlen oknál fogva meghalt, tehát már egészen fiatalon kellett, hogy bérgyilkos legyen, ugyanis már legkésőbb 29 éves korára meghalt. Úgy gondolom, nem akarták veszni hagyni, talán mert a szakmájában tehetséges lehetett, ezért valahogy elmentették a személyiségét, és Daniel Lamb fejébe ültették. Én ezt így logikusnak gondolnám, de máshol meg azt láttam, hogy ilyen ember nem létezett, az egész személyisége csak egy kitalált dolog, de akkor nem értem miért van születési éve, és miért vannak aktái amiket a ritual cleansing pályán megsemmisít. Ugyanakkor az Origins pálya végén is az jön le, mintha tényleg csak egy kisérlet eredménye lenne. Én mégis abban hiszek, hogy valódi ember volt, aki valamikor 2001-ben vagy akár előtte meghalt. Aki tudja az igazi történetet írja meg.

#Manhunt #Leo Kasper
2018. szept. 2. 15:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!