A Mystic of Master MMORPG előreláthatólag stabil szereplője lesz-e a játékpiacnak? Minőségi, megbízható játék?
Indult a napokban egy új magyarországi MMORPG-projekt, a Mystic of Master. Láttam, hogy egyenlőre még nincs teljesen kiforrva a játék, ebből kifolyólag egyenlőre még nem regisztráltam. Kivárom, hogy mi sül ki belőle. :-)
Érdeklődnék jártasabb emberektől (játékosoktól), hogy a Mystic of Master előreláthatólag stabil szereplője lesz-e a számítógépes játékpiacnak? (Mint a NextWorld2.) Első benyomásra mi mondható el a játék jövőjéről?
Továbbá érdekelne a játék megbízhatósága, minősége és biztonsága. Facebook-on hallani összeesküvés-elméletekről, hogy lopják/nem lopják a játékosok adatait. Mi ebből az igazság?
A válaszokat előre is köszönöm!
Teljes mértékben hozzáértő csapat kezében van minden.
A lopásokról ajánlom figyelmedbe ezt a részt elolvasni.
Itt le van írva, hogy aki máshol ugyan azt a jelszót adta meg, mint itt akkor próbálgatják a fiókjaikhoz a jelszót és ha találnak egyezőt lepakolják. Classic2, Ascria tulaja, Brösztl Benike
Naponta több száz játékos, most is 800+ felett van, teljesen védett minden téren, szóval szerintem megéri kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!