Van olyan jo the witcher 3 az elso rész nelkul?
Nekem is jobban tetszett az első része (persze grafikailag nagyon ott van a harmadik része meg a történet is jó de valahogy szerintem érezhetőbb volt az 1-ben a döntéseid okozta későbbi hatások). A witcher 3-ban sokszor nem tudtam, nem tudom hogy most gyakorlatilag mit tettem hogy ez történt.
Amúgy én mostanában játszok a harmadik részével. Az biztos hogy amikor befejeztem az egyet és elkezdtem a kettőt nagyon dühös voltam elsőre. De annyira hogy kb 1 óra játék idő után letöröltem mert annyi dolog változott hogy az hihetetlen (pl csak meditáláskor lehet főzetet inni WTF). Hozzáteszem később kétszer is végig vittem de annyira hozzászoktam pl a witcher 1 irányításához hogy nagyot csalódtam elsőre. Lényeg a lényeg a harmadik része is jó viszont a másik dolog hogy a könyvekben van a teljes történet (ha érted hogy értem). Vannak pl benne olyan karakterek (a witcher háromban) akikkel korábban nem is találkoztam (pl Regis a vámpír) de geralt barátunk örömmel üdvözli én meg csak lestem mint hal a szatyorban mert hogy ez a történet szál a könyvben van benne én meg akkor láttam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!