Miért szeretitek a Witchert, esetleg a Witcher kettőt? Mit szóltok ahhoz hogy jön a harmadik rész?
mikor elkezdtem az első részt még nem tudtam milyen játékba fogtam bele. a harcrendszer nem volt valami hú de jó de mégis a tőrténet menete, a karakterek személyisége egyszerüen megragadott. nem telt bele sok idő és megjelent a második rész. a tőrténet ugyanugy fantasztikus a látvány világ kibővült sokkal szebb részletesebb lett, a karakterek személyisége mit sem váltózótt, a terület megnöt és az hogy döntéseink befolyásolják a történet menetét egyszerüen fantasztikus na meg a kocka póker illetve az ökölharc sem hiányozhat egyik részből sem. egy szóvval engem teljesen magával ragadot mindkét játék.
ha azt kérdezed várom-e a harmadik részt akkor csak anyit mondok hogy: egy éve gyüjtőm a pénzt egy új gépre és a witcher3 ra mert amint ki jön rohanok a bolta venni hozzá egy bivaly masinát magát a játékot és szólók a főnőknek hogy egy hétig nem lát mert belerohadok a fotelba mire kétszer ki viszem (márha lesz olyan mint az előben hogy egyik vagy másik oldalra álhatunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!