Mbk9902 kérdése:
Call of duty 2 szerver probléma?
Figyelt kérdés
lehet hogy régi a cod2 játék de szerintem még mindig a legjobb cod, de szeretnék egy szervert készíteni csak az a baj hogy amikor a saját szerveremnél a konzolban lekérem a szerver ip-jét azt írja ki hogy localhost, de én azt szeretném hogy bárki rácsatlakozhasson a szerveremre, a modokat már hozzáadtam (pam mod) és a többi felesleges modot a a main mappából kitöröltem meg a főmappából is, és elvileg "dedicated 2 " tehát internet szerverként van beállítva. Mi lehet a probléma? még kezdő vagyok a szerverkészítésben, előre is köszönöm a válaszokat.
UI: csak értelmes válaszokat kérnék aki csak kritizálni tud kérem ne is írjon, köszönöm .
2018. aug. 17. 16:56
1/2 anonim válasza:
Hali, ha gondolod alapíthatunk egy klánt, ezer éve a cod2-vel foglalkozok, xfire ideje óta, szerverem is van, vagy 5-6ezer órát beleöltem már ebbe a játékba. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Hali! Bocsi hogy későn válaszolok. Benne lennék egy klán alapításában :)
2019. ápr. 26. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!