Mi lehet a probléma? (Minecraft)
Adott egy 1.12-es szerver.
És egy 1.12-es SuperLobby nevezetű plugin.
A probléma: Ha OP jogok nélkül akarom lefutattni a /menü parancsot akkor azt írja, hogy nincs jogom hozzá.
De amikor GroupManagerX-ben megadom neki a permissiont (superlobby.menu, superlobby.use)
Továbbra is azt írja, hogy nincs jogom hozzá..
Valaki megtudná mondani, hogy mi lehet a baj vagy, hogy melyik plugin lehet a hibás?
A válaszokat előre is köszönöm!
(A Minecraft gyülölők, kerüljenek!)
Nincs találat a könyvtárban olyan fájlra, hogy Soros György.yml
Van másik tipped?
Néhány tipp a problémára:
- Ha a /menü parancsot használod (ü betűvel u helyett) akkor az is lehet, hogy nem ismeri a parancsot, vagy ha csináltatok olyan parancsot egy másik pluginnal (pl. mycommand-al) akkor külön meg kell adni rá a jogot azzal a pluginnal is
- Lehet, hogy van egy másik jog is, amit meg kell adni (láttam már olyan plugint, ahol volt)
- Lehet, hogy szimplán a plugin vagy a verzió hibás és ezért nem megy
- Lehet, hogy egy másik plugin is használja a /menu parancsot, és te mondjuk azt szerkeszted és azt használod (vagyis olyan menü plugint, ami nem a superlobby) és amikor a superlobby-val adod meg a jogot, akkor nyilván nem történik semmi, mert egy másik pluginnal kellene
- Lehet, hogy már amúgyis bezavar egy másik plugin (egyedi parancsos, menüs, lobbys, vagy valami más)
- Lehet, hogy az essentials (vagy bssentials, essentialsx, vagy valami ahhoz hasonló) zavar be
- Lehet, hogy a groupmanagerx zavar be, vagy maga a plugin verziója rossz
- Lehet, hogy külön meg kell adni a menü nevét is a jognál (pl. superlobby.menu.menüneve) (bár nem tudom, hogy hogyan működik ez a plugin, még sosem hallottam róla...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!