Miért ilyen rossz a League of Legends közössége?
ARAM-on senki nem flamelt egyik oldalon se, még egy hangulatjelt se írtak all chatbe, mindenki csak játszott
az ellenfél nyert egy sokkal jobb csapattal, mert volt 3 Tank
és akkor a végén Yasuo beírja tőlük, hogy "ez"
nem érem miért kell ez, kb minden második mérkőzésen ez van és általában a leggyengébb játékos szokta ezt írni, aki kb csak a létszám miatt volt ott :D
miért nem tudnak csak beírni egy WP-t, GG-t, vagy semmit, főleg egy olyan játszmában ahol tényleg mindenki tette a dolgát
Mivel nem lehet semmi flamelés ellen fellépni komolyabban, mert akkor a dél-koreai szervereken alig lenne utána játékos. Dél-Korea meg nem fogja hagyni, hogy elveszítse a legtöbb pénzt termelő esportját, ugyanis a LoLon kívül egyedül az OW az, amit sok néző néz és sok pénzt termel nekik. Hiába jók például SCben, ha arra alig kíváncsi valaki a LoLhoz képest.
Miért írom ezt? Mivel a dél-koreai szerver a legtoxikusabb, ha a többi szerveren komolyabban fellépnének a toxikusok ellen, akkor menne a felháborodás, hogy a Dél-Koreai szerverrel miért nem, ami vitákat szítana, stb.
A legutolsó meccsemen volt egy kog ellenünk.
Megnyerték a meccset, majd lobby-ba verte a nyálát, hogy mennyire szar vagyok, meg hogy mennyire jó.
Túl sok az ilyen kis f--fej, akinek van 1 meccse, oszt azthiszi faker, közben meg egy silveres szar.
Nem véletlen van nekem 3 accom bannolva.
ma is volt egy
Garen: ez, kido, turorial complete stb. pedig kutya nem szólt át nekik... :D
azon gondolkoztam vajon streamerek nélkül is ilyen lenne a lol játékosbázisa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!