Ez rossz hozzáállás kompetetiv játékokhoz?
Figyelt kérdés
Játszom pár kompetetiv játékkal, és akármikor nyerek szinte sose érdekel megyek egy követlezőt, de ha vesztek akkor mindig zavar és megnézem a meccseket újra mit csináltam rosszul és borzasztóan zavar, el is megy a kedvem, mert mivan ha megint vesztek.2017. jún. 5. 22:57
1/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, bár szoktam örülni ha nyer a csapat, mert akkor több xp-t kapok, pl battlefield 1-ben
de ha vesztek az sokkal jobban lehangol mint amennyire feldob ha nyerek. Mondanám hogy rossz a hozzáállásod, igaz is lenne részben, de legaláb visszanézed hogy mit csinálsz rosszul és próbálsz jobb lenni :) ez jó dolog. csak ne hagyd hogy elvegye a kedved 1-1 vereség. nem lehet mindig nyerni és csak egy játékról van szó, nem dől össze a világ.
2/7 anonim válasza:
Én már régóta nem azt nézem, hogy nyertünk-e vagy veszítettünk, hanem hogy HOGYAN. Lehet, hogy csúnyán elvertek minket, de közben csináltam egy olyan gyönyörű quickscope headshotot, hogy csak na.
3/7 anonim válasza:
Igen rossz. A jatek lenyege a szorakozas lenne, nem az hogy sirogorcsot okozzon.
4/7 anonim válasza:
Valamelyik profi esport csapatnak vagy a tagja? Nem? Akkor ne spilázd túl a dolgokat, ne legyél egyből depressziós, ha veszítesz. Nem az a probléma, hogy visszanézed, sok profi is visszanézi a meccseit, hogy mit rontott el, stb. A gond az, hogy ráparázol mi van, ha megint veszítesz. Mi lenne? Veszítettél. Nem versenyen vagy, nincs olyan nagy tétje. Ott van a LoLból Faker. Neki is a streamjében volt olyan meccse, hogy 0/8/4-re elverték, mégse lett depressziós tőle.
5/7 anonim válasza:
A haverom fia NEM MER játszani a LoL-al és a CS:GO-val, mert elérte az XY rangot, és attól retteg, hogy újra leesik az alsóbb osztályba. Na, EZ rohadtul beteges.
6/7 anonim válasza:
#5: Hát a csúcson kell abbahagyni. :D
7/7 LeonScottKennedy válasza:
5#
Ismerős. Amikor én elértem Siegeben a Diamondot (legjobb rang) én sem mentem többet rankedre abban a seasonben. Azért casualozni mentem persze, nem hagytam ott az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!