Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL: Csak nekem hiányzik a...

LoL: Csak nekem hiányzik a régi Akali?

Figyelt kérdés
A régi Akali egykor main-em volt, bár az utóbbi időben nem sokat játszodtam vele, csak mikor megtudtam hogy rework lesz. Reménykedtem hogy az új Akali jobban fog tetszeni, mert az új Irelia is sokkal jobb, de nagyot csalódtam. Az új Akali egyszerűen valami borzalom. A W-je sokkal nagyobb az igaz, és annyival jobb hogy a turret sem tud ütni ha benne vagyok, de ez édes kevés. Lejátszodtam vele kb 10 meccset a rework után, de az összes nagyon sz.r volt. Semmi dmg-et nem tudok kihozni belőle, ha van ulti és bejön a stun akkor valószinű, hogy ki tudok szedni egy adc-t, vagy egy squishy valakit, de a legtöbb esetben ha egy kicsit tankosabb az enemy team és vesznek mr-t akkor még a full combo sem elég egy killhez. Ulti töltési ideje több mint 1 perc és a régi Akalival majdnem non-stop tudtam használni az ultit, ez is egy idegesítő dolog. Heal mostmár alig van, az új passzív is egy sz.ar. Amúgy sem terveztem volta hogy ismét elkezdek rankedezni vele, de ez a rework utáni Akali annyira egy szemét lett, hogy még normálban is csak veszíteni tudok vele silverek ellen. Nem tudom mit képzelt a Riot, de kiakaszt, hogy az egyik régi mainemet, akivel még jó is voltam, ennyire elb.szták.

2018. aug. 12. 21:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Még a botokat is alig tudom megölni vele amúgy xD. Most mentem egy botgamet. Még annyit, hogy ez a narutos stílus, a járása és az új hang is egy darab kakszi. Sajnálom a régi Akalit, vele tényleg baromi jó one-shotokat lehetett, ez viszont minden tekintetben baromi sz.r.
2018. aug. 12. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hiányzik, bár nem játszottam vele sokat. Való igaz, hogy skillesebb lett, règen csak darálni kellett vele. Szerintem a riot sok a karaktert elront, ès számomra használhatatlanná tesz a rework által. (Pl leblanc vagy graves.) Úgy látom az unskilled karaktereket akarja "nehezebbè" tenni, de pont nem a legunskilledebbekkel kezdi...(master yi, trynda) úgy vettem èszre van akit jól megcsinál, pl khazix ès rengar vagy swain jó lett, galio is használható, de van akit teljesen elront...
2018. aug. 13. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem véletlen, hogy LB visszakapta a règi verzióját :D

Remélem Nunut nem rontják el, neki tényleg kell a rework, mert elég gyenge amióta megváltozott a játék képe

Én hiányolom a normális hősöket, amióta a Riot átment agymenésbe, kb 2 éve azóta csak az idióta ugrálós hősöket csinálja

Régen azért volt jobb a játék szerintem, mert tényleg csak pár karakter volt képes ilyenekre és sokkal jobban kellett gondolkozni

Most meg kb a flash felesleges

Vegyük Rakant, egyik kedvencem, de már sajnálom az ellenfelet, ha vele vagyok, mert annyira idegesítő tud lenni a másik szemszögéböl

40% CDr és 4másodpercenként W+EE... és akkor ő még nem is sebez akkorát, mint egy két borzalom :D

Akali nekem is a kedvencem volt, mert bármire lehetett építeni, akkor is tudott dmg-t osztani

A mostani W képessége meg egy szar szerintem, maga a karakter meg valami borzasztó ronda lett

2018. aug. 13. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg amikor lenyomod ctrl+1 vagy 2-t....az a csámcsogás valami borzasztó. Mièrt raknak be ilyet????
2018. aug. 13. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nekekm pl. a régi Irelia hiányzik, ahol nem a Q maxolás a legjobb, és teamfight helyett inkább az early-mid game-je jobb. Úgy érzem, hogy teljesen megváltozott a stílusa, és bár sokakat látok jól játszani, vmiért nekem nem jön be. Így most elveszett topra a main-em... Valahogy így lehetsz te is szerintem Akalival :D Mindenképpen nehezebb használni, de nekem az új jobbnak tűnik, csak sok gyakorlás kérdése. Játszottam több Akali ellen, akik ellen nem tudtam mit kezdeni. Amúgy pro meccseken is pick/ban hős, szóval nem lehet olyan gyenge.

Szóval ízlések és pofonok: engem kiakaszt h reworkölték Ireliát, de tetszik az új Akali. Neked fordítva.

2018. aug. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!