LoL: Csak nekem hiányzik a régi Akali?
Nem véletlen, hogy LB visszakapta a règi verzióját :D
Remélem Nunut nem rontják el, neki tényleg kell a rework, mert elég gyenge amióta megváltozott a játék képe
Én hiányolom a normális hősöket, amióta a Riot átment agymenésbe, kb 2 éve azóta csak az idióta ugrálós hősöket csinálja
Régen azért volt jobb a játék szerintem, mert tényleg csak pár karakter volt képes ilyenekre és sokkal jobban kellett gondolkozni
Most meg kb a flash felesleges
Vegyük Rakant, egyik kedvencem, de már sajnálom az ellenfelet, ha vele vagyok, mert annyira idegesítő tud lenni a másik szemszögéböl
40% CDr és 4másodpercenként W+EE... és akkor ő még nem is sebez akkorát, mint egy két borzalom :D
Akali nekem is a kedvencem volt, mert bármire lehetett építeni, akkor is tudott dmg-t osztani
A mostani W képessége meg egy szar szerintem, maga a karakter meg valami borzasztó ronda lett
Hát nekekm pl. a régi Irelia hiányzik, ahol nem a Q maxolás a legjobb, és teamfight helyett inkább az early-mid game-je jobb. Úgy érzem, hogy teljesen megváltozott a stílusa, és bár sokakat látok jól játszani, vmiért nekem nem jön be. Így most elveszett topra a main-em... Valahogy így lehetsz te is szerintem Akalival :D Mindenképpen nehezebb használni, de nekem az új jobbnak tűnik, csak sok gyakorlás kérdése. Játszottam több Akali ellen, akik ellen nem tudtam mit kezdeni. Amúgy pro meccseken is pick/ban hős, szóval nem lehet olyan gyenge.
Szóval ízlések és pofonok: engem kiakaszt h reworkölték Ireliát, de tetszik az új Akali. Neked fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!