The Elder Scrolls:Skyrim térkép cheat van?
Figyelt kérdés
néztem az egyik videóban hogy nagyon sok hely van nekem olyan cheat kéne ami mindet megmutatja2018. aug. 10. 19:39
1/5 anonim válasza:
Gyakorlatilag a játék egyetlen vívmánya, hogy begyaloglod a térképet és magadnak fedezed fel a világot. Meglátsz valami érdekeset a horizonton és elmész megnézni közelebbről.
2/5 anonim válasza:
Beírod a konzolba, hogy "tmm 1", és megjelenik minden ikon. A "tmm 0" eltünteti mindet. Ekkor a térképed teljesen üres lesz, de az iránytűn továbbra is megjelennek az ikonok, ha elég közel vagy. Ezután ismét megjelennek a térképen(amikor újra felfedezed őket), és újból hozzáadódnak a statisztikában a felfedezett helyek számához. Így gyakorlatilag végtelen sok helyre ellátogathatsz. :P Értelemszerűen idézőjel nélkül kell a parancsot használni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2018. aug. 11. 05:32
4/5 A kérdező kommentje:
Ez tök jó kód mivel úgy veszi minta már mindbe voltam,és rögtön lehet gyorsútazni.
2018. aug. 11. 05:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!