Ninját miért nézik ennyien, miért szeretik?
Hát mert nagyon jó, meg mert a fortnite most óriási trend.
Nyugi, én sem szeretem :D
én se bírom a stílusát, de nem lehet véletlen, hogy ennyien nézik.
Mondjuk a pewdiepie-t se értettem mire ennyire népszerű.
Vagy, hogy magyar példát mondjak, a dancsót se értem.
Ez van, mások vagyunk mind.
Azért, mert Forniteozik. Nem azért, mert jól játszana, nem azért, mert jó stílusa van, hanem pusztán azért, mert Fortniteozik. Előtte is streamelt már, de akkor nem sok nézője volt a mostanihoz képest, de mikor elkezdte a Fortniteot a sok tizenéves elkezdte nézni, mert ugye most a Fortnite az új Minecraft ahogy ingyenes.
Ninja teljesítményével meg az a gond, hogy mindenki úgy kezeli, mint amatőrként kezdte volna a Fortniteot, holott nem. Ugyanis előtte hivatásos Halo 3 esportoló volt, így bőven van FPS tapasztalata. Hiába más a játék, az alapok ugyanazok, amik óriási előnyt jelentenek. Ninja hirtelen sikerének a játékban az előnye volt, hogy profi FPS játékosként érkezett többségében amatőrök mellé. Versenyekkel meg már nem érdemes jönni, hogy mostanában ezt nyert, stb. mivel addigra már a Fortniteot is kitanulta. Szép teljesítmény amit művel, az tény, de az olyan, mintha Messi leigazolni a magyar bajnokságban és áradoznának róla, hogy milyen teljesítményt tud produkálni a többiekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!