A Witcher 2 és a Witcher 3 kapcsolódik egymáshoz?
Figyelt kérdés
Az 1. részt már végigvittem, az nagyon bejött, viszont a 2. részre sokan mondják, hogy rossz lett, ezért ha lehet kihagynám. Az, hogy nem játszottam a 2-vel befolyásol valamit a 3. rész sztorijának megértésében?2018. júl. 31. 18:30
1/5 anonim válasza:
Nem különösebben. 1-2 karakter feltűnik, de azokról úgyis olvashatsz bő leírást.
Amúgy nem lett rossz a 2 szerintem, egy végigjátszást megér.
2/5 anonim válasza:
Sose támaszkodj ennyire a tömeg véleményére, legalább annyi embernek tetszett, amennyi utálta. Ne az alapján dönts, hogy ki mit mond, próbáld ki TE MAGAD, és döntsd el, hogy neked tetszik e, vagy sem.
3/5 Gugu Gabor válasza:
Szerintem is érdemes végig vinni (igazság szerint 2x is érdemes hogy össze álljon az egész story)
Nincs olyan jó mint a 3 de a maga korábban nem volt rossz.
4/5 anonim válasza:
Nem olyan jó tényleg mint a 3, de a rossztól nagyon-nagyon messze van. Egyébként a harmadik részben az elején lesz egy rész ahol majd a második rész döntéseiről kérdeznek ki, értelemszerűen itt fogalmad sem lesz róla, hogy tulajdonképp mi is történt akkor a második részben. Szóval szerintem haladj sorban ynugodtan.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2018. aug. 1. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!