Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Witcher 2 és a Witcher 3...

A Witcher 2 és a Witcher 3 kapcsolódik egymáshoz?

Figyelt kérdés
Az 1. részt már végigvittem, az nagyon bejött, viszont a 2. részre sokan mondják, hogy rossz lett, ezért ha lehet kihagynám. Az, hogy nem játszottam a 2-vel befolyásol valamit a 3. rész sztorijának megértésében?

2018. júl. 31. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem különösebben. 1-2 karakter feltűnik, de azokról úgyis olvashatsz bő leírást.

Amúgy nem lett rossz a 2 szerintem, egy végigjátszást megér.

2018. júl. 31. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sose támaszkodj ennyire a tömeg véleményére, legalább annyi embernek tetszett, amennyi utálta. Ne az alapján dönts, hogy ki mit mond, próbáld ki TE MAGAD, és döntsd el, hogy neked tetszik e, vagy sem.
2018. júl. 31. 20:10
 3/5 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Szerintem is érdemes végig vinni (igazság szerint 2x is érdemes hogy össze álljon az egész story)

Nincs olyan jó mint a 3 de a maga korábban nem volt rossz.

2018. júl. 31. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan jó tényleg mint a 3, de a rossztól nagyon-nagyon messze van. Egyébként a harmadik részben az elején lesz egy rész ahol majd a második rész döntéseiről kérdeznek ki, értelemszerűen itt fogalmad sem lesz róla, hogy tulajdonképp mi is történt akkor a második részben. Szóval szerintem haladj sorban ynugodtan.
2018. aug. 1. 09:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2018. aug. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!