Valamiért nagyon nagy szintem lett GTA 5-be! Vissza lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Tegnap felléptem Online-ba, és egy olyan season-be rakott be ahol mindenki egymást lövöldözte fent a hegytetőn, és valami pénzes zsákokat kellet gyűjteni! Nem is tetszett nekem ez a játék mod szóval 2 perc után leléptem! Viszont miután leléptem a Rank-om lvl 15-ről lvl 2553-ra nőt! Miért? Hogy tudnám vissza rakni lvl 15-re? (Nem akarok új karaktert kezdeni mert ez tök jó lett ami van, viszont végig akarom járni a szamárlétrát nem pedig azt hogy egyből lvl 2553-as legyek! Így nem érzem a kihívást!)2018. júl. 25. 12:50
1/7 anonim válasza:
írj a supportnak hogy meghackeltek
2/7 anonim válasza:
Rohadt mázlista... Én már sosem találok olyat ahol pénzes zsákokat dobálnak, pedig nagyon kellene!
3/7 A kérdező kommentje:
"mázlista" XD Ahogy vesszük! Amúgy PS3-mam van! A support-al hogy tudnám felvenni a kapcsolatot?
2018. júl. 25. 23:18
5/7 anonim válasza:
PS3/XBOX 360-on 90%-ban csak hackerek játszanak.Ha vissza is veszik tőled a szintet, jövő héten újra megkapod valami csalótól.
6/7 A kérdező kommentje:
Miért nem szűrik őket? Vagy eleve hogy lehet egy konzolon hackelni? (Nem mintha én akarnak, mert szerintem csak saját magamtól és a normális játékosoktól veszem el az igazi játék élményt!) Mert elméletileg a konzol nem is indítja el az olyan programokat amik nem eredetiek/legálisak.
2018. júl. 27. 18:29
7/7 A kérdező kommentje:
Ja amúgy írtam a supportnak remélem leszedik ezt a rangot! Amúgy ha jól láttam akkor 3 munkanap míg válaszólnak (vagy valami ilyesmi). De ha válaszolnak azt hol látom? A Rockstar Games Social Club-on, vagy e-mail, vagy pedik csak belépek és azt látom hogy rank lvl. 15? Már akarnák online-ozni nagyon, de hát így... Vagy csináljak új karaktert addig? (Nem mintha azt nagyon akarnám!)
2018. júl. 27. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!