Minecraft 1.8.4 esa verzióm, de nem tudok modokat berakni. Valamiért nem látja őket. Le van töltve minden ami kell, de lehet nem jó helyre rakom. L tudná valaki írni pár lépésben mit is kell csinálni?
Tudod mi az, amit nem jó helyre raktál?
A kérdésed...
1:
Modokat telepíteni kell, nem mappákba rakosgatni. Ehhez én McPatcher-t használok, de van még több fajta. Ott simán kiválasztod milyen verziós mc-vel akarsz dolgozni, majd a Mods fülben egyesével hozzáadod a modjaidat és végül csinál neked egy új futtatható verziót.
2:
Az, hogy neked van 1 rakat modod egy dolog. Megnézted, hogy az adott mod ugyan azt a verziószámot támogatja, mint amilyen játék verziót te használsz? Mert rakhatsz te be 1.7.10-es modot egy 1.8.4-es játékba, de el se fog indulni, ki fog dobálni. Ha meg el is indulna össze-vissza fog bugolni, itt lesz hiba, ott lesz hirtelen leállás stb.
Én is rakosgatni szoktam a módokat annyit kell csinálni h :
1. Telepísd le a forge-t ird be forge (Minecraft verzió) installer
Aztán szedd le majd telepísd
2 szedd le a módot és húzd be a módot a minecraft/mod mappába
3 amikor beindítod a minecraft launchert akkor a verzíóknál válaszd ki azt ami úgy kezdődik h forge
Ha eredeti van akkor amikor elinditod a launchert akkor menj be az edit profil -ba és ott válaszd ki a verzíóknál azt ami forge val kezdődik (asszem legalul van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!