A Life is Strangeben nem Nathan ölte meg Rachelt? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval engem ez még most is nagyon foglalkoztat mivel folyton mindenhol látom, hogy Jefferson ölte meg Rachel és utálják. (gondolom fanok értik 😁) De mikor az első évadban mikor Max a sötét szobában beszélt Jeffersonnal nem azt mondta, hogy Nathan próbált olyan lenni mint ő és ezért véletlenül túl adagolta Nathan és Rachel azért halt meg? Választ előre is köszönöm.😊2018. júl. 25. 07:10
1/7 anonim válasza:
Én is úgy emlékszem hogy Nathen ölte meg. Amikor képeket akart csinálni, túl adagolta.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is így emlékszem akkor jó köszönöm.
2018. júl. 25. 22:01
3/7 anonim válasza:
Szia! :) De ha úgy vesszük Nathan ölte meg, de csakis Jefferson miatt. Mivel Nathannek komoly problémái vannak főleg az apukájával ezt Jefferson kihasználta és ezért úgy kezelte, mintha a fia lenne, de ezt persze csakis azért tette, hogy kihasználhassa a fiút, és egyben pénzt csaljon ki belőle. Ebből Nathan semmit észre sem vett, Jeffersont nagyon megkedvelte, (mert ő volt az egyetlen, aki nem "bántotta") és emiatt akarta lenyűgözni.
Vagyis röviden Nathan ölte meg, de Jefferson hibájából.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt így tudtam de köszönöm hogy leírtad😊😊
2018. júl. 26. 01:09
5/7 thisisdarky válasza:
Nos nem Nathan ölte meg.Mikor Jefferson a sötétszobában bedrogozza Rachelt(Lásd Life is Strange Before the storm utolsó epizód vége)akkor Nathan a oözelbe sem volt!
6/7 A kérdező kommentje:
Igen ez logikus.. De az is lehet,hogy nem azonnal halt meg Rachel. Plusz jó logikus, hogy Jefferson volt. De azt nem láttuk, hogy valóban ő. Biztos ő volt de hát érted😅
2018. aug. 1. 17:30
7/7 A kérdező kommentje:
De amúgy köszönöm
2018. aug. 1. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!