Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Fallout a legjobb?

Melyik Fallout a legjobb?

Figyelt kérdés
A negyedik rész kétséges, hogy elmenne a gépemen. Melyik régebbi részt tudnátok ajánlani, ami azért nem túlságosan korai? Köszönöm!

2018. júl. 20. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Én most játszok az első két résszel, és azt javaslom, hogy győzd le a félelmeidet és előítéleteidet, melyeket a játék kora miatt érzel.

Az ilyen klasszikus szerepjátékok általában elég jól öregednek, és a korai Fallout epizódok sem képeznek kivételt ezalól.

Felülmúlhatatlan élmény, mikor elsőként elhagyod a menedéked/a falvadat és kitárul előtted az atommal felperzselt pusztaság. Az első két rész, még semmit nem rág a szádba, csupán minimális iránymutatást kapsz, és onnantól minden rajtad múlik.

Az utadba gördülő akadályokat számtalan módon megoldhatod, a saját vérmérsékletednek, erkölcsödnek megfelelően, mindeközben végig ott van benned az ismeretlentől való félelem, és a magadra utaltság, melyen a társak jelenléte sem feltétlen változtat (bár könnyít a kihíváson).

El is felejtheted, hogy a keresett személyeknek, vagy tárgyaknak megjelölik a pontos helyét, illetve előre elmondják, a megbízásaid alternatív/opcionális megoldásait. Neked kell odafigyelned, mindennel és mindenkivel interakcióba lépni.

Külön öröm, hogy a karakterünk képességei, és jártasságai erőteljesen behatárolják a lehetőségeinket (ez kb. a 3-ra és a New Vegas-ra is igaz), és ezen epizódokban, még nehezebb fejlődni, jól meg kell gondolni, hogy mely skill-eket fejlesszük.

A zenei aláfestés is remek, itt ugyan még nincsenek rádióadók, de remek hangulatot teremtenek az egyes helyszínekhez kapcsolódó dallamok. A grafika pedig nyilván nem a legszebb, de egészen emészthető (sőt nekem kifejezetten tetszik).

Ha gondolod, holnap tudok, majd egy bővebb ismertetőt írni, beleértve az újabb részeket is. :)

Annyit még hozzá tennék, hogy a New Vegas kb. az első két rész mélységét hozza, a 3. epizód alapjain, a különböző frakciók és azok viszonyai, illetve a társak és a hozzájuk kapcsolódó küldetések teszik igazi remekművé a játékot. (én ezt javaslom, ha az első 2 résszel nem tudsz megbarátkozni.)

2018. júl. 20. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :) Az első rész ránézésre jobban tetszik, mint a második, de majd kipróbálom mindkettőt.
2018. júl. 20. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 Szerintem nem fogod megbánni, az első részben nagyobb a feszültség, melyet részben az időlimit, részben a barátságtalanabb környezet eredményez.

Az első rész komorabb is, a másodikhoz képest. Azonban a Fallout 2 sokat finomodott játékmechanikailag, és több benne a tartalom, itt azonban nagyobb szerepet kapnak a kisebb közösségek, és a három "nagyhatalom" viszonya, a politikai küzdelmek (Ezek a hatalmi harcok, azonban a New Vegas-t hatják át legjobban.)

2018. júl. 20. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A 3-at ajánlom,nekem az volt a legnagyobb élmény. Ahogy az elején egy kis vaultos rész után kinyílik az ajtó és a nagy terület előtted...élegzetelállító. Ahhoz foghatót még nem láttam és tapasztaltam játékban. Annyira izgatott voltam hogy lefotóztam és elküldtema havernak hogy "nézd bazzeg hogy néz ki":D

Aztán a story is elég megfogó és kellően dark :)

2018. júl. 21. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!