Melyik fallout rész a legjobb?
Nekem egyértelműen a fallout 4 tetszett a legjobban, de ha neked nem tetszik akkor nem kell erőltetni, nem mindenki szereti.
Én nagy RPG fan vagyok szóval nekem nagyon bejött, de ez nem jelenti azt hogy mindenkinek tetszik.
A közösség általában a 2-t vagy a New Vegast szokta a legjobbnak tartani. A 2-t még nem volt alkalmam kipróbálni, ezzel tulajdonképpen az egyetlen epizód, amivel nem játszottam a spin-offokat leszámítva.
A 4. rész egyértelműen a leggyengébb a sorozatból, szóval nem csoda, ha már az elején meguntad. Ha a 2D izometrikus részeket nem kedvelted annyira, akkor egyértelműen a New Vegas az első. Az első (és minden bizonnyal második) részek szerepjátékos szempontból mélyebbek, de az izometrikus nézet és a körökre osztott harcrendszer a modern közönségnek nem szokott annyira bejönni.
Soha nem fogom megérteni hogy miért kell ilyen komolyan venni, mások véleményét a fallout-rol. Ha valaki azt meri írni hogy a 4 neki jobban tetszett mint az előző részek akkor az teljesen le pontozzák, de miért?!
Egyébként az összes fallout jó a maga módján, szépségén.
New vegas meg teljesen olyan mint a 3. rész csak máshol játszódik.
A 4. Része is jó ha szeretsz mászkálni, guberálni, építen, bázist fejleszteni stb. Ha csak a story érdekel akkor jobb ha nem játszol vele.
Mivel semmi tapasztalatom nincs a többi fallout részhez ezért érdekel mások véleménye :D elnézést (én mindenkinek zöld pacsit adtam amiért hozzászólt és segített :D )
A 3 tetszett akkor ezek szerint a New Vegas is fog :D
Inkább a sztorit szeretem, a párbeszédeket a barangolás, járkálás,felfedezést, de közben haladni a fő szállal, a mellékküldetések az elrejtett dogok ilyesmik. A 3 nekem iszonyatosan bejött. (azt hiszem olyan 87-90% kivittem ami nálam nagy szó hamar ráunok a játékokra :/ ezért fordult meg a fejemben újra el kéne kezdeni) De ha van jobb része a sorozatnak akkor azzal is szívesen játszok teljesen új élményként :)
"New vegas meg teljesen olyan mint a 3. rész csak máshol játszódik."
Ránézésre nagyon hasonló, illetve az alap játékmechanikában, maradjunk ennyiben. Szerepjátékos szempontból és történet terén sokkal mélyebb és tartalmasabb a 3-nál, a 4 meg aztán a közelébe sem szagol.
New vegasba:
Hol a csomag?
Ki akart megölni?
kinek adjam a chipet?
Röviden tömören, ennyi.
A 3. részéhez van 3 kiegészítő ami nagyon megtolja a játékélményt, főleg akkor ha már végig toltad egyszer, ha meg elsőnek a kiegészítőt tolod ki aztán a stroyt akkor hatalmas nagy előnyel fogsz indulni az ott szerzett fegyók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!