Hogyan kezdjek bele a videójáték vásárlásba?
Egyrészt ahogy az első mondja a laptopodon az egy kimenet lesz szóval nem tudod monitorként használni.
Ha használtban gondolkozol akkor javaslom hogy ne vateráról vásárolj inkább valamilyen boltból.
Használt cuccok annyira megbízhatóak amennyire vigyáztak rá és persze amennyire az adott termék megbízható, néha zsákbamacska, nem hiszem hogy most kéne kiképezni magad full kezdőként az ilyen vásárlásokra.
notebookon kimenet van, ahogy írták, szóval nem használhatod csak monitorként.
Szerintem érdemes használtan nézni, de hardver aprón, ott valamivel jobban szűrik a csalókat, meg úgy átlagban normálisabbak az eladók eddigi tapasztalataim szerint.
Nézd meg milyen játékok érdekelnek, aszerint válassz. Játékot lehet használtan is venni lemezesként, az úgy olcsóbb mint mindent megvenni bontatlan újként, illetve sok akció szokott lenni magában a PS store-ban is, amire ha van online előfizetésed, még rámennek akciók (árban).
A minőség felhasználó függő is, az én pc-m több mint fele pl használt alkatrészekből van, de teljesen jól megy, megbízható helyről/személyektől vettem (illetve magam is pucolom, kenem át stb, szóval karban van tartva).
HDMI-vel szerelt monitort már 20e körül kapni használtan szintén hardver aprón, de TV-t is kereshetsz, bár az kicsit többe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!